Skip to content

Når blåbær og strikkelsbær bliver det vigtigste i ens kost

24. november 2010
tags:

Vi kender det alle sammen fra magasiner og let journalistisk der skrives meget for at få en god historie og ikke alt sammen er nødvendigvist lige sandt i hvert fald ikke når det kogets ned til en lille artikel eller nyhed. Her bliver sandheden ofte ændret fordi der ikke er plads til at skrive det hele eller fordi selve sandheden simplethen er for kedelig at læse om.

Tag nu for eksempel vores kære bær. Samme måned hvert eneste år udkommer der artikler med at nu er blåbær, stikkelsbær eller andre i samme kategori blevet enormt vigtige. Vi skal helst spise dem hele tiden for ellers kan vi simplethen ikke være til på denne jord. De små bær indeholder da rigtig nok antioxidanter som er dem pressen så gerne vil fortælle os en masse om og de indeholder også forskellige slags vitaminer som vi da også gerne skal have i den daglige kost. Men dertil at sige at vi ikke kan være foruden dem er måske lige i overkanten.

Faktisk vil det være klogt bare at spise dem når de er til at finde på diverse buske rundt om i landet. For her er de både friske og “billige”. Har du ikke lige adgang til sådan en busk er de i højsæsonen også forholdsvis billige. Hvis du er fuldstændig syg med bær kan du da godt have dem inde i din kost året rundt. Men faktisk vil det være meget bedre at du bare hele tiden går efter årstidens frugt og grønt for på den måde har du nemmere ved at købe og finde de frugter og grønt som er billigst og bedst. For prøv at forestil dig hvor mange kemikalier der skal bruges for at holde frugt og grønt frisk hvis det ikke er årstidens spise og hvis de skal transporteres langt for at komme til lille Danmark.

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: