Skip to content

Graden af sundhed

17. december 2010

Jean VennestrømI hvilken grad skal du være sund i 2011? Er nytårsfortsættet allerede på vej til at blive en realitet eller vil du gerne lige hen over julen?

Det er jo ganske klassisk, at vi laver nytårsfortsætter med det formål, at 2011 skal være anderledes end 2010. Men hvorfor er det, at vi gerne vil have det anderledes? og hvorfor skal det være i forbindelse med det nye år, at der skal laves så radikale ændringer?

Det nye år giver selvfølgelig en grund til at starte forfra, starte på en frisk. Og fordi vi ikke er andet end mennesker, er det jo svært at gøre alting rigtigt og i vores egne øjne godt nok. Men måske vi også skal tage en slapper her?

Jeg er bestemt ikke tilhænger af, at vi skal lade stå til og bare blive mere runde og mere usunde. Men hvad jeg synes er, at det hele måske ikke behøver at ændre sig hen over nytårsaften. I mine øjne vil det være fantastisk at tage det mere med ro. Start ud med at give dig selv en god grund til at leve sundere. Det kan jo fx være at du gerne vil af med de ekstra kilo, men det kan måske også være fordi at dit helbred er truet. Gør så en ny sund ting hver uge. Det er allerede langt mere, end hvad du vil gøre, hvis du blot var sund 4-6 uger, som jo er den normale varighed af et nytårsfortsæt.

Nogle af dine sunde indfald vil måske inspirere dig og give dig lyst til at gøre dem igen eller gøre dem oftere. På den måde skaber du mere bevidsthed, om hvad der er sundt, og du giver dig selv nogle positive sunde oplevelser.

Jeg har mange foreslag til sunde indspark, men jeg vil langt hellere høre dine foreslag for så kan vi måske får noget helt femte på bordet, som god inspiration til andre.

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: